KOQYOX 2tk Professionaalne Auto Auto Vertikaalne kuulliigendist Lemmikutega Eemaldaja Jälgida Tie Rod Eemaldamise Seperator Vahend 22mm Ava Suurus

€17.33 €10.40

Sildid: kuulliigendühendused tõmmates vahendid, Auto Demonteerimine, Tööriist, mehanic tööriistad auto, kuulliigendist seperator, balljoint eemaldamise tööriist

Laos

  • Sku: w1310

Kirjeldus:

Kui kasutad haamrit või hapukurk kahvel eemaldada kuulliigendist, lips vardad võivad sageli saada kahjustatud.Nüüd, kus see komplekt kuulliigendist eemaldamise tööriistad, saate lihtsalt ja turvaliselt eemaldada palli liigesed, kellel ei ole kahju.Selline väike investeering, see tööriist töötab suurepäraselt.Kui sul tööriistakast, siis see komplekt peaks olema see.

Omadused:

1. See ball joint eemaldaja komplekt on sepistatud kõrge kvaliteediga süsinikusisaldusega terasest suur kõvadus ja pikk kasutusiga.

2. Hästi kavandatud ja raskeveokite, väike suurus võimaldab teha mugavalt ka lihtne kasutada.

3. Kasutada eraldi palli ühine võlli toetama arm, 22mm ava suurus sobib pall liigeste kõige sõiduautod ja kerged veoautod.

4. On kahte tüüpi kuulliigendist eemaldamise vahendid käesolevas määrata ja mida saab kasutada nõuetekohast üks oma auto.

5. Nende tööriistadega, mitte rohkem, kasutades kahvli ja õhu haamer eraldi palli liigesed enam, mis hävitab boot.

Tehnilised andmed:

Materjal: Süsinikusisaldusega teras

Värv: Nagu pildid näitavad

Ava Suurus: 22mm / 0.86"

Tõmmates Kaugus: 62mm / 2.44"

Kogus: 2tk/set

Pakett Sisaldab:

1 valige x-Ball Joint Eemaldajad

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Süsinikusisaldusega Teras

Anonymous - 2022-10-25

Tool on väga väikesed..

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie hinnang