Tehasest Mini Suurus Kontaktivaba Taseme Andur Elektroonilise Vedeliku Taseme Andurit Pole Vaja Touch Vedela Vee Paak või Konteiner

€20.21 €18.19

Sildid: ps4 töötleja 6 andur, temperatuuri andur k vedelik, fm-saatja kõrge tase, elektronic vee arvesti, kollektori andur vee tase, kütusepaagi klada, butaan taseme andur, paagi taseme andur kia, mass vee pealevoolu andur, xiaomi laser tasandil smart

Laos

  • Sku: w1899

Kontaktivaba Taseme Andur Elektroonilise Vedeliku Taseme Andur

MÄRKUS: kui te tellida,siis Palun andke meile teada järgmist~

1: See on link AINULT 1 TÖÖ VP-02 TASEME ANDUR, kui teil on vaja mitu, pls valida suhteline kogus osta.

2: Sinu mõõtmise objekt: konteiner või toru?kui see on konteiner, pls valida WS-02; kui see on toru, pls valida WS-03.

3: Kui valite WS-03 toru mõõte, oma toru läbimõõt on(8~12mm või 12~26mm)?Saadame vaba suhteline bracket, kui me teame oma toru läbimõõt on.Samuti võite jätta meile sõnumi, et märkused osa kohta, mis konsool sul on vaja, B või C?kui sul ei ole märkusega oma, et kui teil on valida, kas WS-03, saadame bracket C vaikimisi.

4: Välimised tööpinge Vdd meil on, 5V või 12/24V kahte liiki, pls märkus tellimuse, mille kohta toide soovite, me teile send12/24Vin vaikimisi, kui te ei märkusega, tänan teid koostöö~

Tööpõhimõte:

(väljund madal, kui seal on vesi, ja minna suur, kui puudub vesi. )

Toote Kirjeldus:

Põhjustab veetaseme andur, ainult vaja klammerduda selle peale väljaspool isoleeritud konteiner, kui sa kasutasid.See väljund elektrilise signaali, kui vedeliku tase jõuab tuvastamise punkt andur.See andur on lihtne paigaldada ja kasutada ning vastupidav elu.

Omadused:

1. Kontaktivaba sundida andur on taotlenud paigaldatud väljaspool paaki, ilma otsest kontakti vedelikuga.See ei ole vähendanud poolt superacid ja leelise vedel ja ka ei affectted skaalal.

2. Intelligentne vedelik-tase sihttase kohanemise ja vedelik-taseme mälu funktsioon.Vedeliku taseme olek kuvatakse LED-i abil.

3. Täpne ja stabiilne Avastamist.Ka see on võimalik avastada keev vedelik.

4. Puhas vooluahela struktuuri, mitte-mehaaniline töö, stabiilne jõudlus ja kestvus eluiga.

5. Kõrge stabiliseerimise & tundlikkus, hea anti-jamming ja sekkumine väljaspool elektromagnetism.

6. Vägevus ühilduvus, see võib tungida erinevaid mitte-metall materjali konteinerid, nagu plasti -, klaasi -, keraamika-ja muud mahutid.Oma sundida pikkus võib ulatuda 10 mm, ning seda võib avastada, vedelik, pulber ja teravilja objekt.

7. Väljund avatud kollektor, mis on kohaldatavad iga liiki juhtimisahela ja toode.Selle pinge on 5 kuni 24V ja max väljundvool on 30 mA.

8. Paigaldamine on lihtne ja mugav, et on, kleebi ja kasutada.

Kohaldatud Valik:

Kodumasinad tooted, sanitaar-pagaritoodete intelligentne kontrolli tooted, joomine & puhastus vesi ja töötlemise seadmed, ravi ja toitu mehhanism, seadmed, keemiline mehhanism ja seadmed.

SUURUS:

SENSOR, 50×37×12 mm

SULG 65×50mm

SISENDPINGE DC 5V

VÄLJUND DC 5V 1mA

Spetsifikatsioon

Ühendus ja kohaldamine

Kasutusjuhend

1: veenduge, et toite juhtmed on õige enne kasutamist.See peaks olema ühendatud väljundi osa ja tõmba vastupanu R1.

2: Pind sundida andur peab kinni paagi küljel.Kasutada vaiku, liimi või topelt pool kleeplint määrata.Alla-plii tõmmataks välja netherward.

3: kasutatud konteiner peab olema nonmetal ja soojustatud,näiteks klaas -, plast -, keraamika-ja nii mitte-dielektrilised materjalid.

4: vedeliku tase sihttase peaks jääma centeraline vertikaal suunas mõjutada anduri paigaldamise ajal.Pärast paigaldamist, töötavad vedeliku tase on/OFF peaks kõrvale within10mm.Kui minna kaugemale nõue, kasutada spetsiaalset tööriista, et adjustagain.

5: Võrdlusalus korrigeerimise meetod

Pind sundida andur clings paagi küljel ja vedeliku taseme peitub keskjoone vertikaalsuunas isega sundida andur.Võtta ära QC silt, Kasutada irresponsive kruvikeeraja kohandada takisti sees kohanemise augu peal-vasak andur.Kui LEDlight lülitab alates theoffstate see tähendab, et reguleerimine on lõpetatud..

Kui teil on probleeme käigus kasutavad,ei saa te lahti tooted ise.Palun lammutada kogu anduri ja tagasi tootjale tagasi remont.

Sulgudes Näidata

Paigaldus Pilt

Kanduri paigaldus

Saate järgmised kena toode: WS-02 veetaseme andur:

Päritolu Mandri-Hiina
Sertifitseerimine Puudub
DIY Tarvikud Torutööd
Brändi Nimi Svit SensoPlan poolt Trumsense
Mudeli Number VP-02

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie hinnang