10tk heakskiidu rull kolb omron mikrolüliti pirteä mikro lüliti automation control TM CM 1308 Z-15GQ22-B LXW5-11Q1

€16.96 €16.45

Sildid: 4 pirteä juhtnuppu, relee omron päikese kontrol, vw transporter t4 piirlüliti, chanel taskud pirteä, pirteä püksid, lxw5 11n lüliti, shopkins pirteä koti, pirteä hupparit, adapterid pirteä, mask pirteä

Laos

  • Sku: w89710

Laevandus

1 global shipping . ( Välja arvatud mõned riigid ja APO / FPO)

2 , tellimuste töötlemine, õigeaegne pärast kinnituse makse .

3 , Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress .

Pilt 4 ei näidata tegelikku projekti , võrdlemise eesmärgil ainult .

5 , teenused, transport ajal , välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal tingimusel, et vedaja poolt .Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal .

6 , kui te ei ole saanud tasumist 30 päeva jooksul alates oma kohale, palun võtke meiega ühendust.Me kontrollime kaupade ja saada tagasi sulle vastuse niipea kui võimalik .Meie eesmärk on kliendi rahulolu !

7 , tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi , me valida, kiire kohaletoimetamine meie esimene vaba ladu tarnimist oma punkte.

Tagasi / Toetuse Poliitika

1 , siis on 7 päeva meiega ühendust ja tagasi alates kuupäevast, mil ta saab 30 päeva jooksul.Kui see toode teie käsutuses rohkem kui 7 päeva , siis loetakse seda kasutada ja me ei tagasimakse või vahetada teile.Ei ole erandeid !Mõlemad pooled kannavad transpordi maksumus on poolel müüja ja ostja .

2 , Kõik kaubad tuleb tagastada originaalpakendis , laevandus jälgimise numbri teil on andnud meile , konkreetsed tagastamise põhjuse, oma pox

3 , maksame kogu oma pakkumise summa , esialgsel kujul, saadud toote pakend ja sisaldavad kõiki osad ja tarvikud kaudu ostjad ja müüjad, et tehing tühistada alates www.konkain.ee 's .Või võite valida, kas vahetada .

4 , me kandma kõik postikulud , kui toode (t) on ( on ) ei reklaamitud .

Garantii

Piiratud Garantii 1.12 kuu tootmise defektsed tooted ( välja arvatud kahju ja / või kviitung , väärkasutuse projekt ) .Tarvikud tulevad koos 3 -kuulise garantiiperioodi jooksul .

2 , defektsed tooted peavad olema esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul ( originaalpakendis , kui võimalik ) .Peate ütle meile, mida puuduseks on , anna meile oma tellimuse number.Me ei remondi asendamine kaupade aegunud garantii.

3 , et te www.konkain.ee lepivad kokku poliitika on loetletud kõik eespool !

Tagasiside

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu !Tagasiside on väga oluline.Me palume teil meiega ühendust võtta vahetult enne sa annad meile neutraalne, negatiivne tagasiside, või avada mis tahes vaidlus kohapeal, nii et meil saab rahuldavalt lahendada teie probleemi.

Garantii 10000
Materjal Plast
Lüliti Tüüp Mikro Lüliti
Mudeli Number Lüliti
Omadused Lüliti
Sertifitseerimine CCC, ce, CQC
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi YTQHANF
Praegune 15A

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie hinnang